Rețeta tocană vegană din Caraibe este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. Acest fel principal are 276 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați okra, fasole, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Tocanita cu o singură oală a lui BUSH din Caraibe, Tocană de cartofi dulci în stil caraibian, și Tocană De Vită Din Caraibe Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți orezul brun și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui Lawry
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Așezați verdeață și 2 căței de usturoi întregi curățați într-o oală; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se fierbe până când colardele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Collard Greens
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgere.
4
Combinați okra, roșiile, dovleceii chayote și 2 căței de usturoi zdrobiți într-o oală mare separată; aduceți la fierbere și gătiți până când okra s-a dezghețat, aproximativ 5 minute. Reduceți la foc mic; condimentați cu ghimbir măcinat, buruieni de mărar, chimen măcinat și coriandru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chayote
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/4 Cană Muștar Uscat
Chimen Măcinat
Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bame
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați verdeață; fierbeți până când aromele s-au amestecat, cel puțin 40 de minute (1 oră pentru cea mai bună aromă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
6
Puneți fasolea împreună cu pasta de roșii într-un castron; se adaugă la tocană. Se amestecă orezul fiert și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Orez Fiert
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Adăugați o lingură de făină pentru a se îngroșa, dacă doriți. Reglați condimentele după gust.