Tocană Italiană De Paste

Tocană Italiană De Paste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați tocană italiană de Paste. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 390 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, legături ușoare de cârnați johnsonville, dovlecei de dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Tocană Italiană De Paste, Pastan e Fagioli (supă italiană de paste și fasole), și Tocană Italiană.

Instrucțiuni

1
Gătiți legăturile de cârnați conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți, tăiați în felii de 1/4 inci și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
2
Într-o cratiță mare, sotati ceapa in ulei pana cand se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați cartofi, morcovi și continuați să gătiți timp de aproximativ 1 minut. Se amestecă roșiile, apa, pastele, dovleceii și cârnații. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 6-8 minute sau până când pastele sunt fragede. Se toarna lingura in boluri de servire si se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
CartofiCartofi
TomateTomate
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
MorcovMorcov
CârnațiCârnați
PastePaste
ApăApă
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Servi.

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista