Tocană de sud-vest

Tocană de sud-vest
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și lacto ovo vegetarian? Southwest Stew ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 245 de calorii, 12 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Dacă aveți la îndemână piper, pudră de usturoi, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru toamna. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51%, ceea ce este bun. Rețete similare sunt tocană de orz de sud-vest, tocană de vită de sud-vest și tocană de vită de sud-vest.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ingredientele rămase și aduceți la fierbere. Reduce caldura. Acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când se încălzește.
3
Decorați cu brânză cheddar mărunțită dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Guenoc Lake County Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Judetul Lacul Guenoc Cabernet Sauvignon
Judetul Lacul Guenoc Cabernet Sauvignon
Fructe înainte cu cireșe închise, piper alb picant și note de stejar, cu note de lavandă și vanilie pe nas. Aromele de fructe continuă pe gust, cu tanini fermi integrati și un final lung și suplu.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista