Tocană de pui de la Teramo: Pollo Canzanese
Carne de pui de la Teramo: Pollo Canzanese este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această supă. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, vin, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare includ Pollo Guisado (Tocană De Pui), TOCANĂ DE PUI (POLLO SUDADO), și Pui Canzanese.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-un castron mare și condimentați cu sare.
Se adaugă apă rece pentru a acoperi și se lasă deoparte timp de 30 de minute.
Scurgeți și clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Se pune într-un cuptor olandez mare sau o caserolă rezistentă la flacără și se adaugă Salvia, frunzele de dafin, usturoiul, cuișoarele, rozmarinul, boabele de piper, ardeiul roșu, prosciutto și vinul. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare timp de 35 de minute, amestecând ocazional, până când puiul este aproape fraged.
Scoateți capacul și gătiți pentru a reduce sosul la jumătate și rumeniți puiul, aproximativ 15 minute.
Adăugați vin sau apă, dacă este necesar, pentru a împiedica uscarea tigaiei.
Se servește, garnisit cu pătrunjel.