Tocană De Pește
Friptura de pește este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 20 de porții. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 82 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în aproximativ 45 minute. Un amestec de oregano, morcov, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), Tocană De Pește, și Tocană De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați ceapa, usturoiul și morcovul. Se toacă ceapa, morcovul, țelina și Roșia într-un zar (aproximativ 1 cm bucăți) și se toacă mărunt usturoiul.Pregătiți carnea prin detartrarea și îndepărtarea oricăror oase din pește, decojirea creveților, curățarea calmarului și îndepărtarea midiilor (în același mod ca și pentru moules mariniere). Apoi tăiați peștele și calmarul în bucăți de mărimea mușcăturii (aproximativ 2cm) și păstrați toată carnea acoperită la frigider până când este nevoie (păstrați midiile într-un castron fără apă acoperită cu o bucată de hârtie umedă de bucătărie).într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu, apoi adăugați ceapa, țelina și morcovul și gătiți-le aproximativ 5 min până când încep să se rumenească.Apoi reduceți focul la minim, adăugați roșia și usturoiul și gătiți-le timp de 5 minute.
Adăugați Roșia pură și gătiți-o încă 10 minute.Opriți focul și răsturnați conținutul într-un vas sau farfurie și păstrați-l într-o parte.Întoarceți tigaia la foc și puneți în apă și vin alb. Aduceți-l la fierbere înainte de a răsturna midiile.
Puneți capacul pe tigaie și gătiți midiile timp de 5 minute, dând cu grijă tigaiei un shake la fiecare 2 minute. Apoi puneți o strecurătoare peste un castron mare și răsturnați midiile în strecurătoare.
Puneți midiile într-o parte și păstrați sucurile în castron.
Puneți legumele fierte înapoi în tigaie și readuceți tigaia la foc. Apoi turnați sucurile rezervate din midii în tigaie amestecați-le pe toate împreună.Întoarceți căldura până la mediu și fierbeți lichidul timp de aproximativ 10 minute, până când s-a redus cu aproximativ .În timp ce lichidul fierbe, scoateți carnea de midie din coji (puteți lăsa câteva dintre ele în coajă pentru a le folosi ca garnitură). Aruncați cojile.Când lichidul s-a redus suficient, introduceți toată carnea, cu excepția midiilor, în tigaie și puneți capacul. Gatiti acest lucru timp de 1 minut inainte de a opri focul si de a amesteca midiile si sucul de lamaie. Condimentează-l cu sare și piper.
Servește. Vă recomandăm să o serviți cu pâine bună, crustă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio