Tocană De Minestrone

Tocană De Minestrone
Minestrone Stew este un fără gluten și fără lactate supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 155 calorii. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați fasole pinto, ardei iute, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Slow-Cooker Fără Gluten Minestrone Stew, Supa de legume și Minestrone — le bouillon de l inquigumes et la minestrone, și Minestronă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Transfer la un 3-qt. aragaz lent. Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-6 ore sau până când este încălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista