Tocană De Miel Grecească

Tocană De Miel Grecească
Rețeta tocană de miel grecească ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 3 ore și 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 702 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 4,91 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 32 de fani. Un amestec de oregano, Ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tocană De Miel Grecească, Tocană De Miel Grecească, și Tocană De Miel Grecească Cu Feta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
În cea mai mare cratiță sau caserolă pe care o aveți, care va intra în cuptor, turnați 3 linguri de ulei. Se rumenesc carnea în loturi la foc mare și se îndepărtează cu o lingură pliată pe o farfurie din apropiere. Este posibil să aveți nevoie de mai mult ulei pe măsură ce faceți acest lucru. Ceapa va avea cu siguranță nevoie de ea, așa că turnați uleiul rămas sau adăugați mai mult, adăugați ceapa, stropind puțină sare peste ele și gătiți apoi până când este moale și translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Adăugați usturoiul, țelina, cimbrul și oregano. După câteva minute, când mirosul de usturoi se ridică, îndepărtați jumătate din amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați carnea în amestec în tigaie, acoperiți cu jumătatea rămasă, adăugați frunzele de dafin, morcovii, roșiile, stocul și vinul. Folosesc o caserolă mare, dar plată și această cantitate de lichid acoperă carnea, dar dacă găsiți că aveți nevoie de mai mult lichid, adăugați apă - doriți mult lichid, pentru că, în cele din urmă, veți găti niște paste în ea. Aduceți la fierbere, îndepărtați spuma și lăsați să buleze aproximativ 3 minute. Apoi acoperiți, transferați la cuptor și coaceți timp de aproximativ 2 până la 2 1/2 ore sau gătiți la foc foarte mic. Carnea trebuie să fie fragedă și productivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți morcovii (și mâncați, gătiți) și frunzele de dafin, dacă doriți, și condimentați, după gust, cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
6
Desigur, puteți trece la etapa finală acum, dar presupun că nu o veți face. În acest caz, lăsați tocanul să se răcească și păstrați-l la frigider până când doriți. Îndepărtați grăsimea de pe partea de sus și nu uitați să o scoateți din frigider cu 1 până la 2 ore înainte de a o găti din nou. Puteți reîncălzi acest lucru în cuptor, dar pentru că pastele vor fi puse pe aragaz, am tendința să-l încălzesc acolo. Asigurați-vă că tocanul este fierbinte. Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă. Când fierbe, adăugați sarea și apoi pastele. Gatiti acest lucru până când este aproape, dar nu destul de fierte; ar trebui să aibă încă câteva minute pentru a merge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Apoi scurgeți pastele și adăugați-le rapid la sucurile cu bule din caserolă, asigurându-vă mai întâi că există suficiente sucuri cu bule. Nu vrei ca carnea să fie înecată, dar vrei suficient pentru ca pastele să fie acoperite. Pastele vor absorbi o parte din lichid pe măsură ce termină gătitul, desigur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
8
În câteva minute, pastele trebuie gătite. Zdrobiți niște feta și puneți-le într-un bol cu pătrunjelul tocat, oregano sau busuioc. Se amestecă pentru a combina și apoi se lasă lingura cu ea, astfel încât oamenii să poată presăra brânza cu vârf de ierburi peste tocană după cum doresc. Puneți tocanul în boluri de supă puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate68
Revista