Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de fructe de mare. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $6.41 pe portie. O porție conține 436 calorii, 38g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de baghetă, fenicul, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană De Fructe De Mare, Tocană De Fructe De Mare, și Tocană De Fructe De Mare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într - un cuptor sau oală olandeză, adăugați ceapa, cartofii, feniculul, sarea și piperul și sotati la foc mediu-mic timp de 15 minute, până când ceapa începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Fenicul
Ceapă
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați vinul și răzuiți bucățile maro cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
3
Adăugați roșiile cu sucurile, bulionul, usturoiul și șofranul în oală, aduceți la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți neacoperit timp de 15 minute, până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Tomate
șofran
Usturoi
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați creveții, peștele și midiile, aduceți la fierbere, apoi coborâți focul, acoperiți și gătiți timp de 5 minute. Opriți focul și lăsați oala să stea acoperită încă 5 minute. Peștele și creveții trebuie gătite și midiile deschise. Aruncați orice midii care nu se deschid. Se amestecă Pernodul, coaja de portocală și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Midii
Pernod
Creveți
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Se serveste polonic peste una sau două felii de baghetă prăjită.