Tocană de fasole asturiană cu cârnați -- (Asturia, Spania)

Tocană de fasole asturiană cu cârnați -- (Asturia, Spania)
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tocană de fasole asturiană cu cârnați - (Asturia, Spania) ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 519 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,21 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 5 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praz, sare, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de fasole asturiană cu cârnați -- (Asturia, Spania), Brânză afumată și cârnați de fasole, și Cârnați de morcov și fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea peste noapte în suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
2
Gatiti slanina in oala mare la foc mediu-mare 4 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați ceapă, praz, morcovi și usturoi; se amestecă. Reduceți căldura la minim; gatiti 15 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PrazPraz
4
Adăugați fasole, șuncă, cârnați, frunze de dafin și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ham HockHam Hock
CârnațiCârnați
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
FasoleFasole
5
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar ingredientele din stoc. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Îndepărtați spuma și grăsimea din partea de sus a tocăniței. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Se fierbe la foc mic, parțial acoperit, 2-1 / 2 ore sau până când fasolea este fragedă. Grăsime degresată din partea de sus a tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
TocanăTocană
7
Îndepărtați cârligele de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
8
Scoateți carnea din oase. Întoarceți carnea în oală; aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Îndepărtați frunzele de dafin; aruncați. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Revista