Tocană de Curry de nucă de cocos Mahimahi cu morcovi și fenicul
Rețeta tocană de Curry de nucă de cocos Mahimahi cu morcovi și fenicul este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 8 porții cu 572 calorii, 36g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $7.47 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de morcovi, pudră de curry madras, frunze de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan Cu Căpșuni Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tofu Curry roșu cu morcovi Chile de nucă de cocos și Bok Choy, Curry Vegan de năut de nucă de cocos cu morcovi spiralizați și ardei grași, și Mahimahi cu Curry verde Thailandez.
Instrucțiuni
1
Puneți fileurile de mahimahi într-un vas mare, puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri Mahi Mahi
2
Se toarnă sucul de lămâie peste pește și se condimentează ușor cu sare. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)
3
Într-o caserolă foarte mare din fontă emailată, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Adăugați căței de usturoi și gătiți la foc moderat până la sfârâit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocată
6
Adăugați ardeii iute și frunzele de curry și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Curry
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
7
Adăugați ghimbirul și frunzele de tei și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
8
Adăugați feniculul, morcovii și pudra de curry și condimentați ușor cu sare. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
(tub Mare)
9
Adăugați laptele de cocos și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând de câteva ori, până când morcovii sunt fragede, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
10
Adăugați mahimahi și orice sucuri acumulate în caserolă, cuibărind peștele în tocană. Acoperiți și fierbeți la foc mic, schimbând peștele de câteva ori, până când este doar gătit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi Mahi
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Tocană
11
Transferați fileurile într-un platou mare și adânc.
12
Se toarnă sosul peste și în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.