Tocană de carne și legume în stil Mexican-Azteca ' s Molcajete

Tocană de carne și legume în stil Mexican-Azteca ' s Molcajete
Tocană de carne și legume în stil Mexican-Molcajete Azteca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 292 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, avocado, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bacheofe (tocană de carne și legume alsaciene), KARI-KARE (tocană de carne și legume în sos de arahide), și Sandwich Cu Legume La Grătar În Stil Mexican.

Instrucțiuni

1
Prăjiți slănina într-o tigaie mare până când este crocantă; scoateți din tigaie, rezervând picături, tăiați-le în bucăți mici și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați uleiul în picăturile de slănină la temperatura medie, apoi sotati fâșiile de pui și carne de vită până se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 7 minutes.In o altă cratiță mare la foc mediu, amestecați împreună apa clocotită și granulele de bulion până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De BouillonGranule De Bouillon
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați ingredientele rămase (inclusiv slănina rezervată) și fâșiile de carne fierte și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Garnisiți, serviți și bucurați-vă!Notă: pentru a face versiunea cu fructe de mare a Molcajete-ului Azteca, omiteți puiul/carnea de vită și, în schimb, aveți 1/2 lire decojite și deveined creveți, 1/2 lire scoici și cât mai multe bucăți de file de pește alb decojite și dezosate doriți (aproximativ 1/4 lire sau mai mult) pe care le veți adăuga în ultimele 5 minute de gătit.Nota # 2: am adăugat și o cutie de fasole neagră la rețetă, cu efect bun. Dacă supa nu este atât de groasă pe cât ți - ai dori să fie, încearcă să adaugi o cutie de fasole prăjită-funcționează bine! De asemenea, l-am servit cu benzi de tortilla crocante și o păpușă de cremă mexicană în loc de monterey jack. Este o rețetă versatilă, așa că experimentați și bucurați-vă! :) Dacă ați făcut rețeta mea bogată și delicioasă de sos Enchilada, s - ar putea să recunoașteți multe dintre ingredientele supei-pentru a face sosul în supă, folosiți 2 căni de sos, adăugați 1 cană de apă fierbinte și 1/2 linguriță de granule de pui, apoi adăugați puiul gătit și garnisiți ingredientele ca de obicei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Tortilla BenziTortilla Benzi
Pui FiertPui Fiert
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Crema MexicanăCrema Mexicană
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Fasole PrăjităFasole Prăjită
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
Pește AlbPește Alb
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pulbere uscată ancho chilepulbere uscată ancho chile1avocado copt, fără sâmburi, curățat și tăiat felii, pentru garniturăavocado copt, fără sâmburi, curățat și tăiat felii, pentru garnitură1felieslănină cărnoasă tăiată grosslănină cărnoasă tăiată gros227Nuci de orice fel (tocate)carne de vită, cum ar fi friptura de flanc, tăiată în fâșiicarne de vită, cum ar fi friptura de flanc, tăiată în fâșii2(poate fi sau trece)granule de bouillon de vităgranule de bouillon de vită0(poate fi sau trece)1-1/2 cani de biscuiti1-1/2 cani de biscuiti11 kilogram de dovlecel,granulă de bouillon de puigranulă de bouillon de pui0(poate fi sau trece)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)1(poate fi sau trece)1 lingură colorant alimentar de catifea roșie (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți1 lingură colorant alimentar de catifea roșie (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți11 kilogram de dovlecel,¼ lingurita oregano¼ lingurita oregano11 kilogram de dovlecel,sherry uscatsherry uscat1(poate fi sau trece)Sos Tabasco sau 1-2 lingurite sos fierbinte preferat, dupa gustSos Tabasco sau 1-2 lingurite sos fierbinte preferat, dupa gust6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăbrânză monterey Jack rasă, pentru garniturăbrânză monterey Jack rasă, pentru garnitură454Nuci de orice fel (tocate)ciuperci, tăiate în jumătățiciuperci, tăiate în jumătăți2(poate fi sau trece)usturoi prăjit tocatusturoi prăjit tocat6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăsare și piper negru proaspăt măcinat, după gustsare și piper negru proaspăt măcinat, după gust6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăscallion tocat, pentru garniturăscallion tocat, pentru garnitură2piept de pui dezosat fără piele, tăiat în fâșiipiept de pui dezosat fără piele, tăiat în fâșii1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapă dulce proaspătă tocatăceapă dulce proaspătă tocată425Nuci de orice fel (tocate)ceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)ceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)2(iarnă)2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă fierbinteapă fierbinte

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
Ferma noastră MacMurray 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar de la îmbătrânirea butoiului.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista