Tiramisu
Reteta Tiramisu ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 41 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1214 calorii. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr caster, pudră de cacao, zahăr caster și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi faceți buretele. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C /gaz 4).
Bateti zaharul si ouale pana cand acestea sunt in stadiul de panglica. Îndoiți untul topit, apoi pliați făina cernută și cacao.
Se toarnă amestecul într-un cositor de rulou elvețian căptușit și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Scoateți buretele din cuptor când este gata și lăsați să se răcească.
Pentru a face umplutura, puneți mascarpone, zahăr, gălbenușuri de ou și Vin Santo într-un castron și amestecați până se omogenizează.
Pentru a asambla tiramisu, rupeți buretele și apăsați-l în fundul unui vas superficial.
Stropiți peste cafea, Tia Maria și ciocolată albă. Puneți peste umplutura de mascarpone, apoi praf liberal cu cacao. Folosind un cuțit mare, răzuiește ciocolata spre tine pentru a face așchii și aranjează-le delicat deasupra.
Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului ușor de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă.