Tiramisu

Tiramisu
Reteta Tiramisu ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 41 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1214 calorii. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr caster, pudră de cacao, zahăr caster și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți buretele. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C /gaz 4).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Bateti zaharul si ouale pana cand acestea sunt in stadiul de panglica. Îndoiți untul topit, apoi pliați făina cernută și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se toarnă amestecul într-un cositor de rulou elvețian căptușit și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Scoateți buretele din cuptor când este gata și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Pentru a face umplutura, puneți mascarpone, zahăr, gălbenușuri de ou și Vin Santo într-un castron și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Vin SantoVin Santo
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Pentru a asambla tiramisu, rupeți buretele și apăsați-l în fundul unui vas superficial.
7
Stropiți peste cafea, Tia Maria și ciocolată albă. Puneți peste umplutura de mascarpone, apoi praf liberal cu cacao. Folosind un cuțit mare, răzuiește ciocolata spre tine pentru a face așchii și aranjează-le delicat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
MascarponeMascarpone
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1-1/2 Oz. Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos1-1/2 Oz. Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
* AVERTIZARE OU CRUD
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
9
Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului ușor de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
DificultateGreu
Gata În41 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista