Tilapia în sos de ciuperci (Tilapia en salsa de Champi 6ormones)

Tilapia în sos de ciuperci (Tilapia en salsa de Champi 6ormones)
Rețeta Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en Salsa de Champi aprox.) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 537 calorii, 45g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 128 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne de pui cu sos de ciuperci (Pollo con Salsa de Champi aproximativ), Tilapia cu sos de ciuperci Miso, și Tilapia cu sos de măsline, ciuperci și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați ambele părți ale fileurilor de tilapia cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați fileuri de tilapia și gătiți 3 până la 5 minute.Între timp, puneți o cratiță la foc mediu-mare și adăugați untul. Odată topite, adăugați ciupercile, ceapa, usturoiul și cimbru în tigaie și gătiți, amestecând des, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Presărați făina în tigaie, amestecați pentru a combina și gătiți rouxul, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Bateți laptele în cratiță. Condimentați sosul cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Aduceți sosul la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți, amestecând frecvent cu o lingură de lemn, până când sosul este gros și neted și orice gust făinos dispare, aproximativ 5 minute.Top tilapia cu amestec de ciuperci chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
TilapiaTilapia
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista