Tilapia în sos de ciuperci (Tilapia en salsa de Champi 6ormones)
Rețeta Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en Salsa de Champi aprox.) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 537 calorii, 45g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 128 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne de pui cu sos de ciuperci (Pollo con Salsa de Champi aproximativ), Tilapia cu sos de ciuperci Miso, și Tilapia cu sos de măsline, ciuperci și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați ambele părți ale fileurilor de tilapia cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați fileuri de tilapia și gătiți 3 până la 5 minute.Între timp, puneți o cratiță la foc mediu-mare și adăugați untul. Odată topite, adăugați ciupercile, ceapa, usturoiul și cimbru în tigaie și gătiți, amestecând des, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Presărați făina în tigaie, amestecați pentru a combina și gătiți rouxul, amestecând, timp de 2 minute.
Bateți laptele în cratiță. Condimentați sosul cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Aduceți sosul la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți, amestecând frecvent cu o lingură de lemn, până când sosul este gros și neted și orice gust făinos dispare, aproximativ 5 minute.Top tilapia cu amestec de ciuperci chiar înainte de servire.