Tilapia Florentin

Tilapia Florentin
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,45 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați condimente de lămâie-piper, muștar dijon, frunze de tarhon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 13 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tilapia Florentin, Lemon Tilapia Florentin, și Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones).

Instrucțiuni

1
Cuptorul de căldură la 450 F. Spray 11x7-inch tigaie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Așezați fileurile de pește în tigaie. Într-un castron mic, amestecați maioneza, 2 lingurițe de suc de lămâie, muștarul, tarhonul și condimentele de lămâie-piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
File De PeșteFile De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
TarhonTarhon
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Întindeți amestecul de maioneză uniform peste fileurile de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
MaionezăMaioneză
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
4
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
5
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, în tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ciupercile in ulei aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă 1 lingură de suc de lămâie. Se amestecă treptat spanacul. Gatiti aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, doar pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
8
Pentru a servi, așezați spanacul pe fiecare file de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
SpanacSpanac

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista