Tex-Mex Tilapia
Tex-Mex Tilapia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 219 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei jalapeno, file de tilapia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fileurile de tilapia într-un vas de copt din sticlă.
Stropiți uniform uleiul de măsline și sucul de lămâie peste pește. Se condimentează cu sare și piper. Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Transferați tilapia într-o tigaie antiaderentă și turnați amestecul de suc de lămâie peste pește. Împrăștiați roșiile, jalapenos și coriandru peste fileuri. Gatiti la foc mediu aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.