Tex-Mex Migas
Tex-Mex Migas este un fără gluten mâncare de dimineață. O porție conține 528 calorii, 19g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de tortilla, chorizo mexican, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spargeti ouale intr-un bol si amestecati albusurile si galbenusurile pana se combina bine.
Adăugați chorizo într-o tigaie la foc mediu și prăjiți, rupându-l în crumble. Pe măsură ce carnea se gătește, va elibera mult ulei. Împingeți chorizo până la marginile tigaiei, lăsând cât mai mult ulei în centru.
Adăugați usturoiul, ceapa și ardeii grași și saut-ul până când ceapa începe să devină translucidă.
Adăugați chipsurile de tortilla și salsa și amestecați totul împreună cu chorizo, asigurându-vă că chipsurile sunt acoperite cu ulei.
Se toarnă ouăle peste tot și apoi se presară brânza deasupra. Dați amestecului un cuplu se amestecă până când ouăle sunt gătite doar timid de coacerea dorită. Ouăle vor continua să se gătească odată ce le farfuriești, așa că, dacă le vrei moi, trebuie să le scoți din tigaie când sunt încă puțin curgătoare.
Se ornează cu coriandru și se servește cu tortilla caldă.