Teriyaki Ușor De Pui La Grătar
Teriyaki ușor de pui la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,73 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână usturoi, suc de lămâie, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 87 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 57%. Încercați Teriyaki Ușor De Pui, Pui Teriyaki Ușor, și Pui Teriyaki Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul, sosul teriyaki, sucul de lămâie, usturoiul și uleiul de susan într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Se pune la frigider timp de 24 de ore, întorcându-se din când în când.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Scoateți puiul din pungă, aruncând orice marinată rămasă. Grătiți timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc când puiul este străpuns cu o furculiță.