Terină tropicală congelată cu sos de Mango-mure
Terina tropicală înghețată cu sos de Mango-mure ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 568 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sorbet boysenberry, sorbet de mango, mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Terină De Zmeură Mango Congelată, Mango congelat, Cassis de mure și mozaic de vanilie, și Cremă de lămâie Meyer congelată cu sos de mure.
Instrucțiuni
Linie 9x5x2 tigaie de pâine metalică de 3/4 inci cu 2 straturi de folie de plastic în fiecare direcție, lăsând consola.
Presărați 1 1/4 căni de nucă de cocos prăjită peste fundul tigaiei. Cuptor cu microunde 1 halbă de ananas-nucă de cocos înghețată la scăzut în două sau trei intervale de 10 secunde până când se înmoaie ușor. Picătură înghețată de linguri mari peste nucă de cocos în tigaie, apoi răspândit în strat uniform; congela 15 minute. Sorbet de mango cu microunde la scăzut în două sau trei intervale de 10 secunde până când se înmoaie ușor. Picătură sorbet de linguri mari deasupra inghetata, apoi răspândit în strat uniform; congela 15 minute. Repetați cu sorbet boysenberry, apoi rămânând înghețată de 1 halbă.
Presărați nuca de cocos rămasă deasupra; apăsați pentru a adera (umplutura se va extinde ușor deasupra tigaiei). Acoperiți cu folie de plastic; congelați peste noapte. (Se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Combinați mango, murele și zahărul într-un castron mediu. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole și aruncați.
Lăsați să stea la temperatura camerei până se formează sucuri, aruncând ocazional, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.) Aruncați fasolea de vanilie.
Folosind folie de plastic ca ajutor, ridicați terina din tigaie; îndepărtați folia de plastic.
Tăiați terina în felii groase de 3/4 inci.
Se pune pe farfurii; lingura sos peste si se serveste.