Tartă Port parfumată cu citrice

Tartă Port parfumată cu citrice
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Tarta de port parfumată cu citrice ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 521 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de portocale, lămâie, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă Port parfumată cu citrice, File de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port, și Frisca Parfumata Cu Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, înclinați și agitați 2/3 cană de zahăr adesea până când se lichefiază și se transformă în chihlimbar, 3 până la 5 minute. O dată, se toarnă într-o tigaie de plăcintă de 10 inci (capacitate de cel puțin 6 căni). Înclinați rapid tigaia pentru a răspândi siropul peste fund; nu trebuie să acopere complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
2
Clătiți portocala și lămâia; cu un cojitor de legume, îndepărtați părțile colorate de coajă de portocală și lămâie în fâșii subțiri. În tigaie nespălată, amestecați coaja și restul de 1 cană de zahăr, apăsând coaja cu o lingură de lemn pentru a elibera uleiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați lapte și smântână în amestecul de citrice-zahăr. Setați la foc mediu-mare și amestecați ocazional până la aburire (nu fierbeți). Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc; lăsați să stea 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Între timp, într-un bol, bateți gălbenușurile de ou și portul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Turnați amestecul de lapte fierbinte printr-o strecurătoare fină într-o măsură de sticlă de 1 litru; aruncați coaja. Amestecati treptat amestecul de lapte în amestec gălbenuș de ou până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Setați tigaia cu plăcintă căptușită cu caramel într-o tigaie de copt puțin mai mare de aproximativ 2 inci adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
7
Se toarnă amestecul de cremă peste caramel. Transferați cu atenție ambele Tigăi într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 350.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Turnați aproximativ 1 inch apă clocotită în tigaia exterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Coaceți până când centrul de cremă abia jiggles atunci când pie pan este ușor agitat, 40 la 45 de minute. Ridicați crema din apă fierbinte și răciți până la rece, aproximativ 1 1/2 ore; acoperiți și răciți cel puțin 12 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
10
Rulați un cuțit între flan și marginea pan. Inversați un platou mare cu ramă peste flan; ținând tigaia și platoul strâns împreună, inversați și lăsați flanul și siropul să alunece. Ridicați tava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Tăiați flanul în pene și folosiți un server pie pentru a transfera pe plăci. Lingura sirop în mod egal peste porțiuni; garnisiti cu căpșuni felii, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Server TortServer Tort

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Tridente EntreSuelos Tempranillo cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Tridente EntreSuelos Tempranillo
Tridente EntreSuelos Tempranillo
Culoare cireș negru profund, cu arome de piper alb și fructe negre. Luminos și îndrăzneț pe palat, cu un finisaj egal, care are o structură și un condiment bun.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista