Tartă De Mere Franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta franceză de mere. Această rețetă face 10 porții cu 390 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați înghețata vanillan, merele gustoase aurii, aluatul de patiserie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă De Mere Franceză, Tartă De Mere Franceză, și Tartă De Mere Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți aluatul într-o rundă de 13 inci și potriviți-l într-o cutie de tartă de 10 inci cu o jantă cutată detașabilă, tăind excesul. Aranjați merele decorativ pe coaja de patiserie, suprapunându-le.
Presărați zahărul deasupra merelor, acoperiți cu felii de unt și coaceți în mijlocul cuptorului timp de 45 de minute sau până când crusta este gătită și merele sunt aurii.
Ungeți cu gemul de caise încălzit în timp ce tarta este încă fierbinte.
Serviți fiecare porție cu o lingură de înghețată de vanilie.