Tarta de ciocolată cu glazură de rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 385 calorii. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, jumătate și jumătate, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tartă Caramel-nuc cu glazură de ciocolată, Tartă de ciocolată cu glazură de Bourbon și frișcă de dovleac, și Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți crusta: pulsați făina, zahărul și sarea cofetarilor într-un robot de bucătărie până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și pulsul până când este în bucăți de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Stropiți în 2 linguri de apă rece și pulsați până când aluatul se reunește. Întoarceți-vă pe o bucată de folie de plastic; folosiți plasticul pentru a ajuta la formarea aluatului într-un disc. Înfășurați bine și refrigerați până când este ferm, cel puțin 1 oră sau peste noapte. (Aluatul poate fi înghețat până la 2 luni; dezghețați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Întindeți aluatul într-o rundă de 12 inci pe o suprafață ușor aromată. Ușor într-o tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil; pliați aluatul în exces și apăsați pe partea laterală a tigaiei. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, Decojiți
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați crusta cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți până la auriu în jurul marginii, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Îndepărtați folia și greutățile și continuați să coaceți până când crusta este aurie peste tot, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească complet.
1
Puneți ciocolata într-un castron mediu; deoparte. Aduceți jumătate și jumătate la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul granulat, vanilia și sarea într-un bol mediu separat. Treceți treptat jumătatea fierbinte în amestecul de ouă, apoi turnați amestecul în cratiță. Reduceți focul la mediu scăzut și gătiți, amestecând, până la grosime, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă peste ciocolată și se lasă să stea, netulburat, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4
Adăugați untul și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă umplutura în crusta pregătită și se netezește într-un strat uniform. Se acoperă ușor cu folie de plastic și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Bateți zahărul, untul și romul cofetarilor într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat