Tartă cu ghimbir și căpșuni

Tartă cu ghimbir și căpșuni
Tarta cu ghimbir cu capsuni dureaza aproximativ 45 de minute de la inceput pana la sfarsit. Pentru 98 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 309 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită făină, cremă de brânză, zahăr și ghimbir cristalizat. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 18%. Acest scor nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tarta cu dovleac cu ghimbir, Tarta cu prune cu ghimbir și Tarta cu ghimbir cu dovleac.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Se bate albusul de ou si ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Zahăr De Patiserie și AfineSuplimentar Zahăr De Patiserie și Afine
6 Linguri De Unt SAU Margarina, Inmuiata6 Linguri De Unt SAU Margarina, Inmuiata
1 Baton De Unt Nesarat, La Temperatura Camerei, Taiat In 12 Pana La 16 Felii1 Baton De Unt Nesarat, La Temperatura Camerei, Taiat In 12 Pana La 16 Felii
Lemn-dulce Roșu, împărțitLemn-dulce Roșu, împărțit
8 1/2 Căni De Făină Universală Sau Mai Mult Dacă Este Necesar8 1/2 Căni De Făină Universală Sau Mai Mult Dacă Este Necesar
Echipamente pe care le vei folosi
5 Căni De Apă Rece, împărțite5 Căni De Apă Rece, împărțite
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tava de tarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 1/4 Kilograme De Carne La Grătar (umăr De Porc Gătit și Tocat), încălzită1 1/4 Kilograme De Carne La Grătar (umăr De Porc Gătit și Tocat), încălzită
Carne La Grătar (fiertă și Tocată De Porc), încălzităCarne La Grătar (fiertă și Tocată De Porc), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
3
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (14 Uncii) Umplutură De Pâine De Porumb Pepperidge Farm®1 Pachet (14 Uncii) Umplutură De Pâine De Porumb Pepperidge Farm®
4
Se presară cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastramă Delicată FeliatăPastramă Delicată Feliată
5
Coaceți 4-5 minute mai mult sau până când ciocolata se topește; răspândit peste crustă. Se răcește pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca, Zmeura Proaspata Si Menta, OptionalFrisca, Zmeura Proaspata Si Menta, Optional
Apă (70° Până La 80°)Apă (70° Până La 80°)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie
1 Pachet (14 Uncii) Umplutură De Pâine De Porumb Pepperidge Farm®1 Pachet (14 Uncii) Umplutură De Pâine De Porumb Pepperidge Farm®
6
Într-un castron mic, bate crema de brânză, zahărul de cofetă și laptele până se omogenizează; întins peste ciocolată. Acoperiți cu căpșuni. Într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde, puneți gemul la microunde la intervale de 10 secunde până se topește; ungeți căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Cremă De 10 Uncii2 Căni De Cremă De 10 Uncii
2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional
2 Felii De Lamaie Guma2 Felii De Lamaie Guma
Frisca, Zmeura Proaspata Si Menta, OptionalFrisca, Zmeura Proaspata Si Menta, Optional
Aluat De Pizza Preparat, La Temperatura Camerei, Rupt In BucateleAluat De Pizza Preparat, La Temperatura Camerei, Rupt In Bucatele
2 M&M'S Roșii2 M&M'S Roșii
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
5 Căni De Apă Rece, împărțite5 Căni De Apă Rece, împărțite
7
Se presară cu ghimbir. Dati la frigider cel putin 2 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Unt Nesarat, La Temperatura Camerei, Taiat In 12 Pana La 16 Felii1 Baton De Unt Nesarat, La Temperatura Camerei, Taiat In 12 Pana La 16 Felii

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Tartă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Laurent-Perrier La Cuvee Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai acesta îi permite lui Laurent-Perrier să creeze „La Cuvée”, o șampanie de o mare finețe și o prospețime frumoasă, obținută după un lung proces de învechire în pivnițele noastre. Culoare auriu pal. Bulele fine hrănesc o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului se exprimă în note succesive precum piersici și fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final. Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un aperitiv. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista