Tartă Cu Ciocolată Și Cireșe
Tarta cu ciocolată și cireșe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 394 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, amidon de porumb, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon glazurat cu cireșe cu tartă rustică salsa de cireșe, Tartă Tartă De Ciocolată Cu Cireșe, și Tartă Cu Ciocolată Și Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. se amestecă 3 linguri. untul nesărat topit în 1 1/3 căni firimituri de prăjituri de ciocolată; apăsați într-o tigaie de tartă de 9 inci.
Bateți 1/4 cană amidon de porumb, 1/2 cană zahăr și 2 ouă mari până se omogenizează.
Încălziți 2 căni de lapte și un vârf de sare până se fierbe, amestecând. Polonic 1/3 din lapte în amestec de ou, amestecand, apoi se toarnă înapoi în tigaie. Căldură mai mică; gatiti, amestecand, pana se ingroasa. Se strecoară și se amestecă în 3 oz. ciocolata dulce-amara tocata, amestecand pana se topeste. Se răcește 5 minute; bateți în 2 linguri. unt nesărat.
Se toarnă în crustă; se răcește cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Într-o tigaie, gătiți 1/3 cană de zahăr și 1/2 cană de apă, rotiți tigaia ocazional, până când amestecul devine chihlimbar deschis.
Adăugați 1 lb. cireșe Bing înjumătățite, fără sâmburi; gătiți, amestecând, timp de 5 minute.
Scoateți cireșele din lichid.
Se amestecă 2 lingurițe. amidon de porumb cu 1 lingură. apă și se adaugă la lichidul de cireșe; gatiti timp de 2 minute.
Transferați cireșele și lichidul în castron și răciți. Lingură compot rece peste tartă.