Tartă belgiană de praz cu brânză de capră îmbătrânită (Flamiche aux Poireaux)
O porție conține 300 de calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. Un amestec de oțet de mere, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tartă Cu Brânză De Capră Și Praz, Tarta cu spanac, praz și brânză de capră, și Tarta cu cartofi, praz și brânză de capră.
Instrucțiuni
1
Combinați 4 linguriapă de gheață și oțet de cidru încastron mic. Amestecați făina și procesorul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De Mere
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați unt și tăiați în utilizarea pornirii/opririi până când amestecul seamănă cu făina grosieră.Cu mașina în funcțiune, încetadăugați amestec de apă-oțet, procesând până se formează aglomerări umede. Dacă aluatul pare uscat, adăugațiapă de gheață cu lingurițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Unt
Aluat
Apă
3
Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plasticși refrigerați cel puțin 2 hours.DO înainte: se poate face 3 zileînainte. A se păstra la frigider. Permiteți aluatului să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
4
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
5
Rolldough afară pe suprafață ușor flouredwork la 12-inch rotund.
6
Transferați pe tartpan cu diametrul de 9 inci cu fund detașabil.Apăsați aluatul pe partea inferioară șiîn sus. Îndoiți în consolă și apăsați pentru a extinde aluatul cu 1/2 inch deasupra laturilor tigaiei. Tapetați tigaiecu folie și fasole uscată sau piegreights.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
7
Coaceți până când aluatul aratăuscat și setat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Îndepărtați folia și fasolea și continuați să coaceți până când crusta estepal auriu, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
9
Scoateți din cuptor șise răcește în timp ce pregătiți umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți laptele, smântâna, oul, gălbenușul de ou și sărațiîn castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Cremă
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Presărați 1/4 cană de brânză peste partea de jos a crustei calde; întindeți coaja confit peste și presărați cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Se toarnăamestec de lapte peste.
4
Coaceți până când umplutura s-a umflat, este aurie în ghivece, iar centrul arată setat,35 până la 40 de minute.