Tartă belgiană de praz cu brânză de capră îmbătrânită (Flamiche aux Poireaux)

Tartă belgiană de praz cu brânză de capră îmbătrânită (Flamiche aux Poireaux)
O porție conține 300 de calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. Un amestec de oțet de mere, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tartă Cu Brânză De Capră Și Praz, Tarta cu spanac, praz și brânză de capră, și Tarta cu cartofi, praz și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Combinați 4 linguriapă de gheață și oțet de cidru încastron mic. Amestecați făina și procesorul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați unt și tăiați în utilizarea pornirii/opririi până când amestecul seamănă cu făina grosieră.Cu mașina în funcțiune, încetadăugați amestec de apă-oțet, procesând până se formează aglomerări umede. Dacă aluatul pare uscat, adăugațiapă de gheață cu lingurițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UntUnt
AluatAluat
ApăApă
3
Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plasticși refrigerați cel puțin 2 hours.DO înainte: se poate face 3 zileînainte. A se păstra la frigider. Permiteți aluatului să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
4
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
5
Rolldough afară pe suprafață ușor flouredwork la 12-inch rotund.
6
Transferați pe tartpan cu diametrul de 9 inci cu fund detașabil.Apăsați aluatul pe partea inferioară șiîn sus. Îndoiți în consolă și apăsați pentru a extinde aluatul cu 1/2 inch deasupra laturilor tigaiei. Tapetați tigaiecu folie și fasole uscată sau piegreights.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Coaceți până când aluatul aratăuscat și setat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îndepărtați folia și fasolea și continuați să coaceți până când crusta estepal auriu, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Scoateți din cuptor șise răcește în timp ce pregătiți umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți laptele, smântâna, oul, gălbenușul de ou și sărațiîn castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Presărați 1/4 cană de brânză peste partea de jos a crustei calde; întindeți coaja confit peste și presărați cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Se toarnăamestec de lapte peste.
4
Coaceți până când umplutura s-a umflat, este aurie în ghivece, iar centrul arată setat,35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferla raft; se răcește ușor.
6
Îndepărtați părțile laterale.
7
Serviți cald sau latemperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista