Tartă belgiană de praz cu brânză de capră îmbătrânită (Flamiche aux Poireaux)
O porție conține 300 de calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. Un amestec de oțet de mere, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tartă Cu Brânză De Capră Și Praz, Tarta cu spanac, praz și brânză de capră, și Tarta cu cartofi, praz și brânză de capră.
Instrucțiuni
Combinați 4 linguriapă de gheață și oțet de cidru încastron mic. Amestecați făina și procesorul de sare.
Adăugați unt și tăiați în utilizarea pornirii/opririi până când amestecul seamănă cu făina grosieră.Cu mașina în funcțiune, încetadăugați amestec de apă-oțet, procesând până se formează aglomerări umede. Dacă aluatul pare uscat, adăugațiapă de gheață cu lingurițe.
Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plasticși refrigerați cel puțin 2 hours.DO înainte: se poate face 3 zileînainte. A se păstra la frigider. Permiteți aluatului să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Rolldough afară pe suprafață ușor flouredwork la 12-inch rotund.
Transferați pe tartpan cu diametrul de 9 inci cu fund detașabil.Apăsați aluatul pe partea inferioară șiîn sus. Îndoiți în consolă și apăsați pentru a extinde aluatul cu 1/2 inch deasupra laturilor tigaiei. Tapetați tigaiecu folie și fasole uscată sau piegreights.
Coaceți până când aluatul aratăuscat și setat, aproximativ 30 de minute.
Îndepărtați folia și fasolea și continuați să coaceți până când crusta estepal auriu, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Scoateți din cuptor șise răcește în timp ce pregătiți umplutura.
Bateți laptele, smântâna, oul, gălbenușul de ou și sărațiîn castron mediu pentru a amesteca.
Presărați 1/4 cană de brânză peste partea de jos a crustei calde; întindeți coaja confit peste și presărați cu brânza rămasă.
Se toarnăamestec de lapte peste.
Coaceți până când umplutura s-a umflat, este aurie în ghivece, iar centrul arată setat,35 până la 40 de minute.
Transferla raft; se răcește ușor.
Îndepărtați părțile laterale.
Serviți cald sau latemperatura camerei.