Tartă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați flanul. Această rețetă servește 12 și costă 39 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 198 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ouăle, zahărul și sarea. Se amestecă laptele și vanilia. Cerneti zaharul brun in opt 5 oz. cupe custard sau un 1-1 / 2-qt. vas de copt.
Se toarnă amestecul de cremă peste zahăr.
Se pune într-o tavă de copt superficială cu apă fierbinte.
Se coace la 325 de minute pentru 30-40 de minute sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat. Se răcește peste noapte.
Presărați cu zahăr brun suplimentar înainte de servire sau desfaceți pentru a servi.