Tartele De Tei
Tartlets var ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de gălbenuș de ou, suc de lămâie, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tartele De Tei, Lime s ' more Tartlets, și Tartele Cheie De Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți cojile phyllo la 350 timp de 5 minute; pus deoparte.
Încălziți sucul de lămâie într-o cratiță mică până când este fierbinte.
Bateți gălbenușul de ou cu un mixer la viteză medie 2 minute. Adăugați treptat suc de lămâie, bătând la viteză mică până se omogenizează. Întoarceți amestecul de ouă în cratiță; gatiti la foc mic, amestecand continuu, 5 pana la 6 minute sau pana cand este gros si galben pal. Se amestecă laptele și coaja de var.
Lingura se umple uniform în cochilii phyllo. Acoperiți și răciți 1 oră.
Completați fiecare tartlet cu 1 linguriță de topping bătut.
Garnisiți cu coajă de tei și crenguțe de mentă, dacă doriți.