Tartele cu cremă de ciocolată în crustă de biscuiți de migdale cu înghețată de șofran
Chocolate Custard Tartlets în crustă de migdale Cookie cu înghețată de șofran ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 786 calorii, 14g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, migdalele tăiate albite, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Ciocolată orez Krispie trata baruri cu migdale zahăr Cookie crusta, și Tartele De Brustă Curcubeu Cu Crustă De Migdale De Rozmarin.
Instrucțiuni
1
Combinați smântâna și șofranul în ceașcă de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
șofran
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
2
Se introduce în cuptorul cu microunde și se încălzește la mare până când crema este fierbinte, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți Cupa din cuptorul cu microunde și lăsați amestecul să se absoarbă la temperatura camerei 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Așezați înghețata într-un castron mediu; adăugați amestecul de șofran și amestecați cu spatula de cauciuc până se omogenizează bine. Puneți înghețata în recipient; acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 6 ore și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
șofran
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; se adaugă ciocolată și se amestecă până se topește și se omogenizează. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3
Bateți zahărul și amidonul de porumb într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați gălbenușuri; bateți până se amestecă (amestecul va fi gros). Bateți treptat amestecul de ciocolată caldă în amestecul de gălbenușuri până se omogenizează. Întoarceți amestecul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Bateți constant la foc mediu până când amestecul se îngroașă și începe să baloneze, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se ia de pe foc (amestecul poate părea granulat; se bate puternic până se omogenizează).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Bateți în unt și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Transferați crema de patiserie în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Lăsați să se răcească la temperatura camerei până când este călduță, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește peste noapte. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Combinați făina, migdalele, zahărul și praful de copt în procesor; amestecați până când migdalele sunt măcinate foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Crostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
2
Adăugați unt; tăiați folosind viraje pornite/oprite până se formează firimituri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Bateți smântâna și gălbenușul într-un castron mic pentru a se amesteca; adăugați la procesor și amestecați doar până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul împreună; împărțiți aluatul în 6 bucăți egale. Formați fiecare piesă în minge. Apăsați 1 bilă de aluat uniform pe părțile de jos și în sus ale fiecăreia dintre cele șase tigăi de tartlet cu diametrul de 4 1/2 inch, cu fundul detașabil. Tăiați orice exces de aluat. Pierce cruste peste tot cu furculiță. Acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți crustele până devin aurii și fierte, aproximativ 25 de minute. Se răcește complet în tigăi pe raft. (Poate fi pregătit cu 8 ore înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Împărțiți crema de patiserie între cruste (aproximativ 1/3 cană pentru fiecare); răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Așezați 1 tartlet pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Se acoperă cu o lingură de înghețată de șofran.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.