Tartele cu cremă de ciocolată în crustă de biscuiți de migdale cu înghețată de șofran

Chocolate Custard Tartlets în crustă de migdale Cookie cu înghețată de șofran ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 786 calorii, 14g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, migdalele tăiate albite, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Ciocolată orez Krispie trata baruri cu migdale zahăr Cookie crusta, și Tartele De Brustă Curcubeu Cu Crustă De Migdale De Rozmarin.
Instrucțiuni
Combinați smântâna și șofranul în ceașcă de cremă.
Se introduce în cuptorul cu microunde și se încălzește la mare până când crema este fierbinte, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți Cupa din cuptorul cu microunde și lăsați amestecul să se absoarbă la temperatura camerei 1 oră.
Așezați înghețata într-un castron mediu; adăugați amestecul de șofran și amestecați cu spatula de cauciuc până se omogenizează bine. Puneți înghețata în recipient; acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 6 ore și până la 3 zile.
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță medie grea.
Se ia de pe foc; se adaugă ciocolată și se amestecă până se topește și se omogenizează. Se răcește 5 minute.
Bateți zahărul și amidonul de porumb într-un castron mediu pentru a amesteca.
Adăugați gălbenușuri; bateți până se amestecă (amestecul va fi gros). Bateți treptat amestecul de ciocolată caldă în amestecul de gălbenușuri până se omogenizează. Întoarceți amestecul în cratiță.
Bateți constant la foc mediu până când amestecul se îngroașă și începe să baloneze, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc (amestecul poate părea granulat; se bate puternic până se omogenizează).
Bateți în unt și vanilie.
Transferați crema de patiserie în castron.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei până când este călduță, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește peste noapte. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Combinați făina, migdalele, zahărul și praful de copt în procesor; amestecați până când migdalele sunt măcinate foarte fin.
Adăugați unt; tăiați folosind viraje pornite/oprite până se formează firimituri mici.
Bateți smântâna și gălbenușul într-un castron mic pentru a se amesteca; adăugați la procesor și amestecați doar până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul împreună; împărțiți aluatul în 6 bucăți egale. Formați fiecare piesă în minge. Apăsați 1 bilă de aluat uniform pe părțile de jos și în sus ale fiecăreia dintre cele șase tigăi de tartlet cu diametrul de 4 1/2 inch, cu fundul detașabil. Tăiați orice exces de aluat. Pierce cruste peste tot cu furculiță. Acoperiți și răciți peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți crustele până devin aurii și fierte, aproximativ 25 de minute. Se răcește complet în tigăi pe raft. (Poate fi pregătit cu 8 ore înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.)
Împărțiți crema de patiserie între cruste (aproximativ 1/3 cană pentru fiecare); răspândiți uniform.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Așezați 1 tartlet pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Se acoperă cu o lingură de înghețată de șofran.
Se ornează cu crenguțe de mentă și se servește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.