Tartele cu Bacon și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați tartele de slănină și brânză. Această rețetă servește 24. O porție conține 114 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, piper crăpat, coji de foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tartele de orez sărate cu slănină afumată și brânză, tartele de pâine, tartele rapide de pâine cu brânză de cartofi, și Tartele Cu Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți, răciți și îndepărtați "partea de sus" a cojilor conform instrucțiunilor pachetului. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Amestecați brânza, maioneza, ceapa verde și slănina într-un castron mic. Împărțiți amestecul de brânză între coji.
Coaceți timp de 5 minute sau până când este fierbinte.