Tarte cu gem (Tartes de Confiture)

Tarte cu gem (Tartes de Confiture)
Tartele cu gem (Tartes de Confiture) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 434 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, scurtarea legumelor, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Confiture d ' olives Et Citron, Confiture De Lait-Dulce De Leche, și Plum Tartes Tatin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, untul, scurtarea, sarea și zahărul într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu făina grosieră, iar restul în bucăți mici (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Stropiți uniform cu 3 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță (sau pulsați în robotul de bucătărie) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Testați aluatul strângând ușor o mână mică: atunci când are o textură adecvată, ar trebui să se țină împreună fără să se destrame. Dacă este necesar, adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 lingură odată, amestecând (sau pulsând) până când se încorporează și testați din nou. (Dacă suprasolicitați amestecul sau adăugați prea multă apă, patiseria va deveni dură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și împărțiți-l în 2 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună și împărțiți-l în 6 porții, apoi formați fiecare porție într-un disc. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Rulați fiecare bucată de aluat într-o rundă de 6 inci cu un sucitor pe o suprafață ușor făinată și încadrați fiecare într-o tigaie pentru tartlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
2
Rulați sucitorul peste vârfurile tigăilor pentru a tăia aluatul la același nivel cu jantele și înțepați ușor fundul și părțile laterale peste tot cu o furculiță. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
3
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Căptușiți cojile cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau orez crud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți în mijlocul cuptorului pe o foaie de copt până când aluatul este setat și auriu pal pe margini, 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Îndepărtați folia și greutățile și coaceți cojile până devin aurii palide peste tot, cu 6 până la 10 minute mai mult. Se răcește în tigăi pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Fierbeți gemul într-o cratiță mică, amestecând ocazional, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie. Puneți zmeura într-un castron mare și turnați gem cald peste fructe de pădure, aruncând ușor cu o spatulă de cauciuc pentru a acoperi fructele de pădure. Boabe de movilă în coji de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZmeurăZmeură
Coji De TartăCoji De Tartă
Fructe De PadureFructe De Padure
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
1
* Aluatul poate fi răcit până la 2 zile.* Cojile de patiserie pot fi coapte cu 1 zi înainte, apoi răcite, învelite în folie de plastic și păstrate la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista