Tarte cu gem (Tartes de Confiture)
Tartele cu gem (Tartes de Confiture) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 434 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, scurtarea legumelor, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Confiture d ' olives Et Citron, Confiture De Lait-Dulce De Leche, și Plum Tartes Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, untul, scurtarea, sarea și zahărul într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu făina grosieră, iar restul în bucăți mici (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Stropiți uniform cu 3 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță (sau pulsați în robotul de bucătărie) până se încorporează.
Testați aluatul strângând ușor o mână mică: atunci când are o textură adecvată, ar trebui să se țină împreună fără să se destrame. Dacă este necesar, adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 lingură odată, amestecând (sau pulsând) până când se încorporează și testați din nou. (Dacă suprasolicitați amestecul sau adăugați prea multă apă, patiseria va deveni dură.)
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și împărțiți-l în 2 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună și împărțiți-l în 6 porții, apoi formați fiecare porție într-un disc. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Rulați fiecare bucată de aluat într-o rundă de 6 inci cu un sucitor pe o suprafață ușor făinată și încadrați fiecare într-o tigaie pentru tartlet.
Rulați sucitorul peste vârfurile tigăilor pentru a tăia aluatul la același nivel cu jantele și înțepați ușor fundul și părțile laterale peste tot cu o furculiță. Se răcește 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Căptușiți cojile cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau orez crud.
Coaceți în mijlocul cuptorului pe o foaie de copt până când aluatul este setat și auriu pal pe margini, 15 minute.
Îndepărtați folia și greutățile și coaceți cojile până devin aurii palide peste tot, cu 6 până la 10 minute mai mult. Se răcește în tigăi pe un raft.
Fierbeți gemul într-o cratiță mică, amestecând ocazional, 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie. Puneți zmeura într-un castron mare și turnați gem cald peste fructe de pădure, aruncând ușor cu o spatulă de cauciuc pentru a acoperi fructele de pădure. Boabe de movilă în coji de tartă.
* Aluatul poate fi răcit până la 2 zile.* Cojile de patiserie pot fi coapte cu 1 zi înainte, apoi răcite, învelite în folie de plastic și păstrate la temperatura camerei.