Tarte cu caș de tei cu fructe de pădure de vară

Tarte cu caș de tei cu fructe de pădure de vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tartele cu caș de tei cu fructe de pădure de vară. Această rețetă face 8 porții cu 924 calorii, 11g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $7.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ouă, unt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Coșuri de bezea de migdale cu caș de tei și fructe de pădure, Tarte cu caș de tei cu kumquats, și Tarte De Tei Cu Fructe De Padure Proaspete.

Instrucțiuni

1
Pentru a face patiseria, introduceți făina, untul și zahărul în vasul unui robot de bucătărie și procesați până se formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați oul și 1 lingură de apă rece și amestecați până când aluatul se unește. Întoarceți-vă pe o foaie de folie alimentară, înfășurați și răciți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Tăiați aluatul în 8 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
5
Întindeți fiecare bucată pe o suprafață ușor făinată și aliniați 8 cutii individuale de tartă de 10 cm. Se pune pe o foaie mare de copt și se răcește din nou timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Tapetați carcasele de patiserie cu pergament de copt (carcasele pentru brioșe de hârtie sunt perfecte) și fasole de copt și coaceți orb timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți hârtia și fasolea și coaceți încă 10 minute până se rumenesc și sunt crocante. Tăiați marginile de patiserie folosind un cuțit mic și ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Pentru a face cașul de tei, puneți coaja de 2 tei, tot sucul, zahărul și untul într-un vas termorezistent așezat peste o tigaie cu apă care fierbe ușor. Se amestecă până când zahărul s-a dizolvat și untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De VarCaș De Var
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Amestecați ouăle și continuați să gătiți ușor până când amestecul s-a îngroșat suficient pentru a acoperi spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Se toarnă cașul cu grijă în cutiile de patiserie și se presară cu coaja de tei rămasă. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
11
Pregătiți fructele, înjumătățind căpșunile (dacă este necesar) și amestecând totul împreună. Bateți ușor smântâna. Puneți o tartă pe fiecare farfurie cu o lingură de smântână și o grămadă de fructe pe lateral. Praf cu zahăr glazură înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista