Tarte cu aperitiv de Gouda și șuncă afumată

Tarte cu aperitiv de Gouda și șuncă afumată
Afumat Goudan și șuncă Tarte aperitiv necesită în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 59 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șalotă, ambalaje wonton, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, care nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tarte cu aperitiv de Goudan afumat și șuncă, Salată de șuncă și gouda afumată, și Salată de șuncă și gouda afumată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Se amestecă brânza, șunca și merisoarele. Spritz o parte a fiecărui ambalaj wonton cu spray de gătit. Apăsați ușor în cupe miniaturale pentru brioșe, acoperite cu partea în sus. Lingură 1 lingură amestec de brânză în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se coace la 350 de euro timp de 10-14 minute sau până când crustele se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se presară cu arpagic proaspăt, dacă se dorește; se servește cald. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista