Tarte Amaretto Cu Vârf De Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tartele Amaretto cu zmeură. Această rețetă servește 2 și costă 1,17 USD pe porție. O porție conține 307 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați amaretto, amidon de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarte Cu Cremă Cu Zmeură, Torturi Cu Zmeură Cu Mere, și Tarte Cu Lămâie Cu Vârf De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, combinați firimiturile, untul și 1 linguriță de zahăr, aruncând cu o furculiță până se umezesc. Împărțiți amestecul uniform între vasele ceramice crme brle de 2 (75 inci) acoperite cu spray de gătit. Apăsați amestecul în fundul vaselor.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor; se răcește complet pe o grătar.
Pentru a pregăti umplutura, combinați 1/4 cană de lapte, 3 linguri de zahăr, amidon de porumb, sare și gălbenuș de ou într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Încălziți 3/4 cană de lapte la foc mediu într-o cratiță mică și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat lapte fierbinte în amestecul de zahăr, amestecând constant cu un bici.
Puneți amestecul în tigaie; gatiti la foc mediu pana se ingroasa si clocotita (aproximativ 5 minute), amestecand continuu.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă lichiorul și vanilia. Puneți crema într-un castron mic; așezați vasul într-un castron mediu umplut cu gheață timp de 10 minute sau până când crema ajunge la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Scoateți vasul din gheață; lingură cremă în cruste pregătite. Acoperiți și răciți 2 până la 6 ore.
Descoperă tarte. Aranjați 1/4 cană de zmeură deasupra fiecărei tarte.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.