Mexicocoa
Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 190 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, scorțișoară, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță la foc mic se adaugă pudra de cacao, scorțișoara, pudra de chili și ardeiul cayenne. Toast până când condimentele încep să-și elibereze aromele, aproximativ câteva minute. Folosind un tel mic sau o lingură de lemn, încorporați încet laptele de migdale. Ridicați temperatura la mediu-mare și aduceți la foc mic. Se amestecă nectarul de agave și se scoate de pe foc. Rim o cana de scufundare într-o farfurie de apă, blotting și scufundare în farfurie de boia de ardei.
Adăugați amestecul de cacao fierbinte. Se amestecă cu un băț de scorțișoară și se servește.