Tarta Taleggio, bacon si ceapa primavara
Rețeta Taleggio, slănină și tartă de ceapă de primăvară se poate face în aproximativ 1 oră și 30 de minute. O porție conține 383 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită produse de patiserie cu unt, rashers unsmoked back bacon, brânză taleggio și cremă dublă de carton. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este perfect pentru Primăvară. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum O Tartă Cu Ceapă De Primăvară, Tarta cu mazare si ceapa primavara, și Tarta cu sparanghel și ceapă de primăvară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Tapetați o formă de tartă cu fundul liber de 4 cm adâncime, de 22 cm, cu patiseria, lăsând excesul să atârne peste marginea superioară. Înțepați baza, umpleți cu folie mototolită și coaceți orb timp de 15 minute.
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă la foc destul de mare timp de 5 minute până se rumenesc și destul de crocante.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe hârtie de bucătărie. Gatiti ceapa primavara in grasime la foc moderat timp de 1 minut pana se inmoaie.
Îndepărtați cu lingura cu fante și răsturnați slănina.
Scoateți carcasa de patiserie din cuptor și scoateți folia. Reduceți căldura la ventilator 160C / convențional 180C / gaz
Bateți smântâna, laptele, ouăle și gălbenușurile. Se amestecă slănina, ceapa de primăvară și puțină sare, apoi se toarnă în cutie. Se împrăștie cu brânza și piperul negru, apoi se coace timp de 30 de minute până devine auriu pal și doar ferm la atingere.
Scoateți din cuptor și tăiați excesul de patiserie cu un cuțit. Se lasă în formă să se răcească puțin, apoi se alunecă pe o grătar și se lasă până se răcește.
Pentru un picnic, faceți Tarta cu până la 6 ore înainte și readuceți-o în cositorul curat odată ce este rece. Înfășurați totul în folie alimentară sau folie și păstrați-l într-un loc răcoros (nu frigiderul sau se va uda).
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Tarta de ceapă. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca LVE de John Legend spumante rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![LVE de John Legend trandafir spumant]()
LVE de John Legend trandafir spumant
Culoarea roz a spumantului francez LVE Ros nr. Cu un nas Fructat, amestecând note de citrice și fructe roșii mici, bulele sunt moi și plăcute. Este bine echilibrat cu voluptate și note de coacăze roșii și pomelo, completate de o aciditate plăcută la final.Vrei să gust LVE de John Legend cu John Legend?Alăturați-vă cântărețului, compozitorului, umanitar și filantrop, John Legend, antreprenorului Franco-american de vin Jean-Charles Boisset și Wine.com e propria Gwendolyn Osborn pentru o degustare virtuală a vinurilor lor de la rosul din Franța.Sunteți gata să gustați cu John? Urmăriți degustarea aici.Nu aveți încă vinurile? Faceți clic aici pentru a cumpăra setul de degustare.