Tarta de mere cu banane și afine

Tarta de mere cu banane și afine
Dacă $1.34 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Tarta de mere cu banane și afine ar putea fi o remarcabilă fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 15 porții cu 281 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați afine, fasole de vanilie, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Batoane de Granola cu conținut scăzut de grăsimi, cu banane, afine și nuci pecan, Farro Cu Banane, Nuci Și Afine Uscate, și Banane congelate înmuiate în ciocolată neagră, nuci și afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul de brânză cremă la o rundă de aproximativ 1/8 inch grosime. Montați patiseria într-o tigaie de tartă canelată de 12 inci, cu fundul detașabil. Folosiți un sucitor pentru a tăia orice consolă. Înțepați fundul patiseriei de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Tapetați coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Coaceți timp de 25 de minute sau până când se colorează ușor în jurul marginii.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Scoateți folia și greutățile.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Coaceți coaja timp de aproximativ 7 minute mai mult sau până când este uscată și aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Lăsați să se răcească ușor, apoi periați cu gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
8
Între timp, tăiați 4 mere în zaruri de 3/4 inci. Topiți untul într-o tigaie mare și adâncă. Se amestecă boabele de vanilie și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați merele tăiate cubulețe și gătiți la foc mare, amestecând frecvent, până când zahărul se topește, aproximativ 2 minute. Adăugați cu grijă romul și continuați să gătiți până când merele sunt doar fragede și romul este aproape evaporat, aproximativ 6 minute. Se amestecă banana și merisoarele uscate; scoateți fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(carton Bloc)(carton Bloc)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Miere De CitriceMiere De Citrice
10
Se toarnă umplutura în coaja de tartă răcită și se întinde într-un strat uniform. Așezați cele 8 jumătăți de mere rămase, rotunjite cu fața în sus, pe o suprafață de lucru și tăiați-le subțire, păstrând jumătățile intacte. Începând de la marginea tartei, aranjați merele peste umplutură în cercuri concentrice suprapuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Ardei ArbolArdei Arbol
11
Se presară cu zahărul granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
12
Coaceți tarta timp de 1 oră și 10 minute, sau până când merele sunt aurii și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Scoateți din cuptor și periați partea superioară a tartei cu conservele de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
14
Se lasă să se răcească pe un raft. Desfaceți tarta și serviți cu păpuși de frișcă sau înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista