Tarta cu zăbrele de rubarbă și ciocolată albă

Tarta cu zăbrele de rubarbă și ciocolată albă
Rubarba și Tarta cu zăbrele de ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 494 calorii. Dacă aveți la îndemână ciocolată, frișcă, whisky și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 17 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Zăbrele De Rubarbă Și Ciocolată Albă, Tort De Ciocolată Albă Cu Lămâie, și Cookie-Uri Bells & Holly Lattice: Afine, Ciocolată Albă, Portocală Și Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor; amestecați 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
2
Adăugați unt. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
3
Bateți oul și 1 lingură de smântână într-un castron mic pentru a amesteca; se adaugă la amestecul de făină. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până când aluatul se reunește în aglomerări umede, adăugând mai multă smântână cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în minge. Formați 2/3 din aluat în disc; formați aluatul rămas în dreptunghi. Înfășurați ambele bucăți de aluat și răciți cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
1
Combinați rubarba, zahărul și whisky-ul într-o tigaie mare. Saut la foc mediu până când zahărul se dizolvă și siropul începe să baloneze. Acoperiți și fierbeți până când rubarba este aproape fragedă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
WhiskyWhisky
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Transferați conținutul tigaiei în setul de strecurătoare peste vasul mare (tigaie de rezervă).
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Scurgeți bine rubarba. Întoarceți sucurile din castron în aceeași tigaie. Se fierbe la foc mediu-mare până când sucurile se reduc la 3 linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Scoateți tigaia de pe foc și rezervați sucurile.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Intindeti aluatul dreptunghi pe suprafață ușor presarata cu faina la 91/2-inch pătrat; se taie în 9 benzi. Aranjați benzi pe foaie mică de copt; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Rolați discul de aluat pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
8
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Trim consola la 3/4 inch. Îndoiți și apăsați părțile laterale până când marginea superioară a crustei este puțin mai mare decât partea pan. Pierce crusta cu furculiță. Tapetați cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Coaceți crusta până când părțile sunt setate, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
11
Coaceți până când crusta este aurie palidă, apăsând cu spatele furculiței dacă crusta face bule, cu aproximativ 15 minute mai mult. Crusta rece 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Presărați ciocolată albă peste crustă. Se acoperă cu rubarbă. Puneți sucurile peste. Aranjați 5 benzi de aluat deasupra umpluturii, distanțându-le uniform. Aranjați benzi rămase deasupra umplere în direcția opusă, formând zăbrele. Sigilați capetele benzilor la crustă, tăind excesul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
13
Periați zăbrele cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
14
Coaceți tarta până când bulele de umplere și zăbrele sunt de aur, aproximativ 50 de minute. Se răcește ușor tarta în tigaie pe raft. Împingeți în sus partea de jos tigaie, eliberând tarta.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Tăiați tarta în pene și serviți cald sau la temperatura camerei cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
1
Dacă tulpinile de rubarbă de pe piața dvs. sunt în mare parte verzi, cumpărați câteva în plus și folosiți doar părțile roșii aprinse pentru a măsura cinci căni. Rubarba roșie va oferi tartei cea mai frumoasă culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista