Tarta cu zăbrele de rubarbă și ciocolată albă
Rubarba și Tarta cu zăbrele de ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 494 calorii. Dacă aveți la îndemână ciocolată, frișcă, whisky și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 17 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Zăbrele De Rubarbă Și Ciocolată Albă, Tort De Ciocolată Albă Cu Lămâie, și Cookie-Uri Bells & Holly Lattice: Afine, Ciocolată Albă, Portocală Și Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor; amestecați 5 secunde.
Adăugați unt. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Bateți oul și 1 lingură de smântână într-un castron mic pentru a amesteca; se adaugă la amestecul de făină. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până când aluatul se reunește în aglomerări umede, adăugând mai multă smântână cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în minge. Formați 2/3 din aluat în disc; formați aluatul rămas în dreptunghi. Înfășurați ambele bucăți de aluat și răciți cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Combinați rubarba, zahărul și whisky-ul într-o tigaie mare. Saut la foc mediu până când zahărul se dizolvă și siropul începe să baloneze. Acoperiți și fierbeți până când rubarba este aproape fragedă, aproximativ 6 minute.
Transferați conținutul tigaiei în setul de strecurătoare peste vasul mare (tigaie de rezervă).
Scurgeți bine rubarba. Întoarceți sucurile din castron în aceeași tigaie. Se fierbe la foc mediu-mare până când sucurile se reduc la 3 linguri, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și rezervați sucurile.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Intindeti aluatul dreptunghi pe suprafață ușor presarata cu faina la 91/2-inch pătrat; se taie în 9 benzi. Aranjați benzi pe foaie mică de copt; rece.
Rolați discul de aluat pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 11 inci.
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Trim consola la 3/4 inch. Îndoiți și apăsați părțile laterale până când marginea superioară a crustei este puțin mai mare decât partea pan. Pierce crusta cu furculiță. Tapetați cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Coaceți crusta până când părțile sunt setate, aproximativ 18 minute.
Îndepărtați folia și fasolea.
Coaceți până când crusta este aurie palidă, apăsând cu spatele furculiței dacă crusta face bule, cu aproximativ 15 minute mai mult. Crusta rece 15 minute.
Presărați ciocolată albă peste crustă. Se acoperă cu rubarbă. Puneți sucurile peste. Aranjați 5 benzi de aluat deasupra umpluturii, distanțându-le uniform. Aranjați benzi rămase deasupra umplere în direcția opusă, formând zăbrele. Sigilați capetele benzilor la crustă, tăind excesul de aluat.
Periați zăbrele cu glazură.
Coaceți tarta până când bulele de umplere și zăbrele sunt de aur, aproximativ 50 de minute. Se răcește ușor tarta în tigaie pe raft. Împingeți în sus partea de jos tigaie, eliberând tarta.
Tăiați tarta în pene și serviți cald sau la temperatura camerei cu frișcă.
Dacă tulpinile de rubarbă de pe piața dvs. sunt în mare parte verzi, cumpărați câteva în plus și folosiți doar părțile roșii aprinse pentru a măsura cinci căni. Rubarba roșie va oferi tartei cea mai frumoasă culoare.