Tarta cu Pecan si ciocolata cu Bourbon batut Cr Aproxme fra aprox. che
Această rețetă servește 10 și costă 2,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 580 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zahăr, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta De Afine Cu Frisca Creme Fraiche, Tarta cu Frangipane de alune cu caise si creme Fraiche batute usor, și Mousse de ciocolată cu lapte cu Ganache de Port și biciuit Cr Apormme fra Aperculche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Rola P Sucr Arroprogram disc pe o suprafață ușor flouredwork la o rundă de 1/8 " - gros, praf cu făină, după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
2
Transferați crusta în tava de tartă; apăsați pe părțile de jos și în sus ale tigaiei. Tăiați aluatul la culoare cumarginea tigaiei. Se răcește timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Tigaie
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Întindeți nucile pecan tocate într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini și pâine prăjită, amestecând o dată sau de două ori, până se rumenesc ușor șiaromat, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Puneți untul într-o tigaie mică la foc mediu. Răzuiți semințele din vanillabean; adăugați fasole. Gatiti, rotind tigaia catevaori,până când untul se rumeneste și miroase nuci, aproximativ 5 minute. Aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Unt
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Bateți zahărul, atât siropurile de porumb, cât și sareleîntr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Bateți untul maro cald, apoi ouăle; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Răspândiți tocatpecanele într-un strat uniform peste tartshell pregătit. Împrăștiați ciocolata peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Așezați pecanhalves în cercuri concentrice peste tocatpecans și ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
10
Se toarnă încet umpluturași uniform peste nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
11
Coaceți tarta până când umplutura este doar așezată în centru,45-50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Transferați tarta într-o grătar; lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute. Faceți înainte: tarta se poate face cu 8 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
13
Să stea la camerătemperatura.
14
Bateti crema, CR aproxormme fra FRA, și bourbonuntil forma vârfuri moi. Do AHEAD: Bourbonwhipped CR fra fra fra fra se poate face 4 hoursahead. Acoperi; rece. Rewhisk înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Cremă
15
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Tăiați tarta în pene.
17
Se serveste cald sau la temperatura camerei withbourbon biciuit CR fra fra fra.