Tapenade De Roșii La Grătar
Nevoie de un fără gluten, Primal, și FODMAP condiment prietenos? Tapenada de roșii la grătar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 77 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți ulei de măsline, roșii de moștenire, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Încercați Fripturi de Flatiron la grătar cu roșii și Tapenade, Ton la grătar cu piure de fasole albă, tapenadă de măsline și roșii Cherry prăjite, și Romanos Prăjit Și Roșii Cu Tapenadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente într-un bol mic până când sunt bine amestecate.
Tăiați roșiile în jumătate; filetați uniform pe 8 frigarui, dacă doriți.
Periați cu jumătate de vinetă.
Grătar, acoperit, la foc mediu-mare (350 până la 40
timp de 10 minute, întorcându-se o dată.
Stropiți cu vinetă rămasă.