Tangy Sloppy Joes

Tangy Sloppy Joes
Ai nevoie de un aperitiv fără lactate, lacto ovo-vegetarian și vegan? Tangy Sloppy Joes ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 2 g de grăsimi și un total de 206 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ketchup, chifle pentru hamburger, ardei gras și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40%, ceea ce este bun. Încercați Sloppy Chori-Joes (Chorizo Sloppy Joes), Mushy Joes (Sloppy Joes Meatless Cousin) (Meatless Monday) și Mushy Joes (Sloppy Joes Meatless Cousin) (Meatless Monday) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, țelina, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti Zdrobiti Cu Aroma De Unt1-1/2 Cani De Biscuiti Zdrobiti Cu Aroma De Unt
Brânză De Cărămidă Sau Provolone, Tăiată JulianăBrânză De Cărămidă Sau Provolone, Tăiată Juliană
3 Cutii (7 Uncii Fiecare) Porumb Alb Sau Shoepeg, Scurs3 Cutii (7 Uncii Fiecare) Porumb Alb Sau Shoepeg, Scurs
12 Pachete (16 Uncii Fiecare) Mazăre Congelată, Dezghețată12 Pachete (16 Uncii Fiecare) Mazăre Congelată, Dezghețată
Ulei Ușor, Cum Ar Fi Ulei Wok Sau Ulei Vegetal, Pentru BurnițăUlei Ușor, Cum Ar Fi Ulei Wok Sau Ulei Vegetal, Pentru Burniță
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De SticlăGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri De Seminte De Susan, 2 Palme3 Linguri De Seminte De Susan, 2 Palme
2
Se amestecă ketchup-ul, sosul chili, zaharurile, oțetul, muștarul, sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Migdale Tăiate, Prăjite6 Căni De Migdale Tăiate, Prăjite
10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ 1 3/4 De Lire Sterline)10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ 1 3/4 De Lire Sterline)
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1/2 Kilogram De Pui Gătit Feliat1/2 Kilogram De Pui Gătit Feliat
6 Uncii Pancetta Feliată Subțire, Tăiată Mărunt6 Uncii Pancetta Feliată Subțire, Tăiată Mărunt
3
Serviți pe chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno Murat, Feliat Sau TocatJalapeno Murat, Feliat Sau Tocat

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista