Talpa de lamaie umpluta la cuptor

Talpa de lamaie umpluta la cuptor
Rețeta de limbă de lămâie umplută la cuptor se poate face în aproximativ 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 90 g de proteine, 40 g de grăsimi și un total de 804 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 10,36 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită unt, scoici de mare, talpă de lămâie și sare și piper. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ talpa coptă umplută cu spanac, talpa coptă umplută cu spanac și talpa coptă umplută cu spanac.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți untul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Scoici De Mare, Tocate1/2 Kg Scoici De Mare, Tocate
Amestec De Condimente Pentru Fructe De MareAmestec De Condimente Pentru Fructe De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Fructe De Mare (recomandat: Old Bay)1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Fructe De Mare (recomandat: Old Bay)
2
Adăugați ceapa, dovlecelul și ciupercile. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand des, pana cand legumele se inmoaie si se rumenesc usor, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Crevețiși Creveți
1/2 Kg De Creveți Mici („dimensiunea Salatei”) Curățați și Devenați (dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)1/2 Kg De Creveți Mici („dimensiunea Salatei”) Curățați și Devenați (dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
(„dimensiunea Salatei”) Creveți Decojiți și Devenați (dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(„dimensiunea Salatei”) Creveți Decojiți și Devenați (dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
("dimensiunea Salatei")("dimensiunea Salatei")
3
Adăugați scoicile, creveții și condimentele pentru fructe de mare și gătiți, amestecând, până când fructele de mare sunt gătite, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați firimiturile de biscuiți și asezonați după gust cu sare și piper. (Umplutura poate fi făcută cu până la 1 zi înainte și refrigerată. Umplutura rămasă poate fi congelată. Aduceți la temperatura camerei sau luați rece în cuptorul cu microunde înainte de a umple peștele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Ungeți generos un vas mare de sticlă pentru copt cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
8
Se condimentează fileurile de pește pe ambele părți cu sare și piper. Aranjați 4 fileuri în tava de copt. Acoperiți cu umplutură, apăsând-o pentru a face un strat uniform și acoperiți cu fileurile rămase. Dacă o parte din umplutura cu fructe de mare se revarsă în farfurie, e în regulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
File De PeșteFile De Pește
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Ungeți peștele cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele este opac în partea sa cea mai groasă și umplutura este încălzită, 20 până la 30 de minute, în funcție de grosimea peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Se ornează cu felii de lămâie pentru a le stoarce peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Sole. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu o evaluare de 4,8 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite în stejar sunt strălucitoare și rotunde, cu un final uscat, cald și pământesc. Recomandat pentru carnea la gratar, cum ar fi friptura de Chianina feliata, sau cu vanat, precum fazanul umplut cu trufe. Este excelent și cu brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista