Taitei Soba reci cu carne de porc Vietnameză
Rețeta tăiței Soba reci cu carne de porc vietnameză este gata în aproximativ 37 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Pentru $1.62 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de susan, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Taitei Soba Reci Cu Carne De Porc Vietnameză, Taitei Soba reci cu sos de scufundare Tsuyu (Zaru Soba), și Zaru Soba (Tăiței Soba Reci).
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de ceapă, 1 lingură de ulei de susan, 1 linguriță de sos de pește și următoarele 4 ingrediente (prin carne de porc) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați în frigider 20 de minute.
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Combinați restul de 1 lingură de ulei, restul de 1 lingură de sos de pește, oțet și pastă de chile într-un castron mare, amestecând bine.
Adăugați tăiței, varză și ardei gras; aruncați pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Scoateți carnea de porc din marinată.
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 1 1/2 minute sau până când ați terminat. Aranjați carnea de porc peste amestecul de tăiței.
Se presara cu restul de 2 linguri ceapa.