Taitei Soba reci cu carne de porc Vietnameză

Taitei Soba reci cu carne de porc Vietnameză
Rețeta tăiței Soba reci cu carne de porc vietnameză este gata în aproximativ 37 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Pentru $1.62 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de susan, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Taitei Soba Reci Cu Carne De Porc Vietnameză, Taitei Soba reci cu sos de scufundare Tsuyu (Zaru Soba), și Zaru Soba (Tăiței Soba Reci).

Instrucțiuni

1
Combinați 1 lingură de ceapă, 1 lingură de ulei de susan, 1 linguriță de sos de pește și următoarele 4 ingrediente (prin carne de porc) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați în frigider 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scurgere.
4
Combinați restul de 1 lingură de ulei, restul de 1 lingură de sos de pește, oțet și pastă de chile într-un castron mare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sos De PeșteSos De Pește
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați tăiței, varză și ardei gras; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți carnea de porc din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 1 1/2 minute sau până când ați terminat. Aranjați carnea de porc peste amestecul de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se presara cu restul de 2 linguri ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateGreu
Gata În37 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista