Tagliatelle cu creveți Rock, porumb și roșii Cherry Burst

Tagliatelle cu creveți Rock, porumb și roșii Cherry Burst ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 650 calorii, 41G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.37 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, bulion de pui, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tagliatelle cu slănină, roșii Cherry sparte și Rucola, Tagliatelle cu porumb și roșii Cherry, și Paste de vară cu roșii Cherry Burst, porumb și unt Miso.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți un grătar sau un pui de carne. Grătați sau fierbeți porumbul până când este maro închis pe toate părțile.
Tăiați sâmburii de pe știulete și rezervați. Odată ce boabele au fost scoase din știulet, rulați cuțitul de-a lungul știuletului pentru a obține orice bucăți reziduale de sâmburi. Rezervă.
Înveliți o oală largă mare, la foc mediu-mare, cu ulei de măsline. Aruncați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit. Când usturoiul devine auriu și este foarte aromat, scoateți-l din tigaie și aruncați-l. Aruncați roșiile cherry și rotiți-le în ulei.
Adăugați 1 cană de stoc și condimentați cu sare. Reduceți focul la mediu și lăsați roșiile să gătească până când încep să izbucnească și să-și dea sucurile. Acest lucru va dura aproximativ 8 până la 10 minute.
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați sâmburii de porumb în oală cu roșiile. Se amestecă pentru a combina și se adaugă 1/2 cană de stoc dacă nivelul lichidului este foarte scăzut.
Aruncați pastele în apa clocotită și gătiți timp de 2 până la 3 minute sau mai mult dacă folosiți paste uscate. Aruncați creveții în oală cu roșiile și amestecați pentru a combina.
Scurgeți pastele din apa de gătit, rezervând 1/2 cană de apă și aruncați imediat în oală cu amestecul de roșii.
Adăugați 1/2 cană din apa de gătit pentru paste, dacă este necesar. Aruncați puternic pentru a combina.
Scoateți de pe foc și dați o picătură de ulei de finisare de înaltă calitate și o stropire de parmezan ras.
Transferați într-un castron sau platou de servire și serviți imediat.
Este vară într-un castron!