Tagliatelle cu creveți Rock, porumb și roșii Cherry Burst

Tagliatelle cu creveți Rock, porumb și roșii Cherry Burst
Tagliatelle cu creveți Rock, porumb și roșii Cherry Burst ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 650 calorii, 41G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.37 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, bulion de pui, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tagliatelle cu slănină, roșii Cherry sparte și Rucola, Tagliatelle cu porumb și roșii Cherry, și Paste de vară cu roșii Cherry Burst, porumb și unt Miso.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți un grătar sau un pui de carne. Grătați sau fierbeți porumbul până când este maro închis pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Tăiați sâmburii de pe știulete și rezervați. Odată ce boabele au fost scoase din știulet, rulați cuțitul de-a lungul știuletului pentru a obține orice bucăți reziduale de sâmburi. Rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Înveliți o oală largă mare, la foc mediu-mare, cu ulei de măsline. Aruncați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit. Când usturoiul devine auriu și este foarte aromat, scoateți-l din tigaie și aruncați-l. Aruncați roșiile cherry și rotiți-le în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Roșii CherryRoșii Cherry
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați 1 cană de stoc și condimentați cu sare. Reduceți focul la mediu și lăsați roșiile să gătească până când încep să izbucnească și să-și dea sucurile. Acest lucru va dura aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
StocStoc
SareSare
6
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați sâmburii de porumb în oală cu roșiile. Se amestecă pentru a combina și se adaugă 1/2 cană de stoc dacă nivelul lichidului este foarte scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
TomateTomate
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Aruncați pastele în apa clocotită și gătiți timp de 2 până la 3 minute sau mai mult dacă folosiți paste uscate. Aruncați creveții în oală cu roșiile și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CrevețiCreveți
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgeți pastele din apa de gătit, rezervând 1/2 cană de apă și aruncați imediat în oală cu amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați 1/2 cană din apa de gătit pentru paste, dacă este necesar. Aruncați puternic pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
11
Scoateți de pe foc și dați o picătură de ulei de finisare de înaltă calitate și o stropire de parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Transferați într-un castron sau platou de servire și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Este vară într-un castron!
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista