Tacos Rapid De Pește La Grătar
Tacos rapid de pește la grătar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 280 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de salsa de tomatillo, sos de piper, jalape Chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos De Pește Rapid, Tacos de pește rapid și ușor, și Cerveza-Tacos de pește bătut cu ceapă și castraveți murați rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați 1 foaie (18x12 inci) de folie rezistentă; pulverizați cu spray de gătit.
Presărați ambele părți ale fileurilor de pește cu 2 lingurițe din amestecul de condimente.
Așezați peștele pe centrul foii de folie. Aduceți 2 laturi ale foliei, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pentru circulația și expansiunea căldurii. Îndoiți alte părți pentru a sigila.
Puneți pachetul pe grătar la foc mare. Acoperiți grătarul; gatiti aproximativ 10 minute, rotind pachetul 1/2 tura dupa 5 minute, pana cand pestele se fulge usor cu furculita.
Se lasă să se răcească ușor; tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii.
Între timp, într-un castron mare, amestecați pansamentul și restul de 4 lingurițe amestec de condimente.
Adăugați amestec de salată de varză și chile; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 10 minute. Între timp, înfășurați teancul de tortilla în foaie de folie; așezați pe cea mai tare parte a grătarului 5 până la 10 minute, rotind ocazional, până la aburire.
Pentru a servi, lingură aproximativ 1/4 cană bucăți de pește și 1/4 cană amestec de salată de varză pe fiecare tortilla; top cu 2 linguri ridichi. Îndoiți tortilele în jurul umpluturii.
Se servește cu sos de piper și salsa tomatillo.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.