Tacosul de pește al lui Throwdown necesită în jur 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 9,62 USD pe porție. Acest curs principal are 1255 calorii, 40g de proteine, și 91G de grăsime per portie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze proaspete de busuioc, mango, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până Mango ai putea urma acest curs principal cu Panna Cotta de nucă de cocos cu fructe de pasiune și mango ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Throwdown Pumpkin Pie, și Tacos De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați tomatillo, avocado, jalapeno și suc de lămâie într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
Tomatillos
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1/2 Kg Piept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Stropiți cu puțin ulei de măsline, adăugați cilantro și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
4
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire.
5
Puneți oțetul și piureul de chipotle într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Chile Chipotle
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat Grosier
6
Adăugați ingredientele rămase și pulsați până când sunt ușor netede.
7
Puneți smântâna într-un bol mediu, adăugați salsa și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Adăugați mango, *habanero, oțet și 1/4 cană de apă și gătiți, amestecând ocazional, până când mango este foarte moale, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
11
Transferați într-un robot de bucătărie; adăugați mierea și sarea și piperul, după gust și pulsați până la neted. Se strecoară printr-o strecurătoare de plasă într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
12
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire. Sosul poate fi păstrat, acoperit, la frigider timp de 1 săptămână. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
13
Puneți sucul de lămâie, sucul de portocale, muștarul, mierea, busuiocul și sarea și piperul, după gust, într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați uleiul până la emulsionare. Rezervați 1/4 cană de pansament pentru pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Combinați varza și morcovul într-un castron mare; adăugați jumătate din pansament și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
15
Adăugați mai mult pansament și sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
16
Preîncălziți grătarul la tigaie mare sau la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
17
Ungeți ambele părți ale peștelui cu ulei și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați până se rumenesc și ușor carbonizate pe ambele părți și tocmai fierte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
18
Scoateți pe o farfurie și stropiți peștele cu pansamentul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
19
Lăsați să se răcească ușor, apoi folosind o furculiță, fulgi în bucăți mari.
20
Grătați tortilele până când sunt ușor carbonizate și doar încălzite, aproximativ 5 secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
21
Transferați tortilele pe o suprafață plană și umpleți centrul fiecăruia cu o parte din pește, slaw roșu, salsa, sos fierbinte și frunze de coriandru...îndoiți și mâncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexii de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de flori portocalii și trandafir sălbatic cu caise, piersici albe și coaja de portocala. Crisp, uscat și bine structurat cu mere de aur și citrice.Minunat versatil. Excelent ca apertif și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine refrigerate.