Tacos de pește Margarita cu maioneză Chipotle-Lime și Rucola

Tacos de pește Margarita cu maioneză Chipotle-Lime și Rucola
Tacos de pește Margarita cu maioneză Chipotle-Lime și Rucola este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 291 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, tortilla de porumb, apă caldă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi conservele chipotle chile, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 56%. Încercați Tacos de pește cu maioneză Chipotle, Tacos De Pește Chipotle Lime, și Tacos De Pește Chipotle-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați halibut în pungă; sigilați și marinați la frigider 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
3
Scoateți halibutul din pungă; aruncați marinada. Pat halibut uscat; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
HalibutHalibut
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați halibut; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita sau pana la gradul dorit de coacere. Rupeți peștele în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
PeștePește
6
Combinați maioneză, coriandru, suc și chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Ulei De PiperUlei De Piper
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
SucSuc
7
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți peștele uniform între tortilla; acoperiți fiecare tortilla cu 1/4 cană de rucola și aproximativ 2 lingurițe de amestec de maioneză. Îndoiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
RucolaRucola
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista