Tacos de pește Cajun este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. O porție conține 485 calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, condimente cajun, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până pene de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Baclava Rulată ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Cajun Pește Înnegrit, și File De Pește Cajun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pestele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-un castron mic, combinați amestecul de salată de varză, piper, maioneză, suc de lămâie, zahăr și 1-1/2 lingurițe de condimente Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și Verde
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
2
Feliați fileurile. Se amestecă amestecul de coleslaw pe pâinea pita, deasupra cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime rafinată elegant. Cu fructe de piatră coapte și arome de citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.