Tacos de Halibut cu foc și salsa de roșii galbene de fructe

Tacos Halibut cu foc și fructe roșii galbene Salsan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, crengute de cilantro, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Foc și fructe Salsa de roșii galbene, Tacos de Halibut la grătar cu Salsa Verde, și Salsa De Roșii Prăjită La Foc.
Instrucțiuni
Faceți salsa, tăiați roșiile în pene subțiri. Pregătiți un grătar de cărbune sau gaz pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 înăuntru. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde).
Între timp, frecați halibutul cu ulei de măsline și sare, piper și coajă de lămâie după gust.
Grătați halibutul, întorcându-vă des, până când nu mai este translucid în centru.
Transferați pe un platou.
Rupeți peștele în bucăți, apoi puneți-l în tortilla, folosind 2 tortilla pe taco. Spoon salsa peste pește și tuck în crengute de coriandru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.