Tacos de friptură cu Salsa carbonizată
Reteta Tacos friptură cu salsa carbonizate ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. O porție conține 527 calorii, 40g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.58 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, căței de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură și Tacos de legume carbonizate, Tacos de creveți la grătar cu Salsa de porumb carbonizată, și Tacos ușor de friptură cu porumb carbonizat și Sriracha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Periați primele 5 ingrediente cu 2 linguri. ulei de măsline. Gatiti porumbul si ceapa in tigaie fierbinte, intorcand ocazional, 5 pana la 6 minute sau pana se carbonizeaza.
Scoateți din tigaie. Gatiti ardeii in tigaie 5-6 minute sau pana se carbonizeaza.
Scoateți din tigaie. Gatiti rosiile in tigaie 2-3 minute sau pana se carbonizeaza.
Frecați friptura cu condimente de friptură și gătiți în tigaie la foc mediu-mare 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți din tigaie și lăsați să stea 5 minute. Taie friptura.
Tăiați boabele de porumb din știuleți și puneți-le într-un castron mare. Aruncați știuleții. Se toacă ceapa, mini ardeii, poblano și roșiile. Se amestecă împreună usturoi, următoarele 2 ingrediente, restul de 2 linguri. ulei de măsline și legume tocate.
Serviți friptura și salsa în tortilla cu toppingurile dorite.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele patru crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" se amestecă cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot" Scosso"
Un "super toscan" Californian de Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Merlot este o plimbare completă pentru simțuri. Aroma concentrată de zmeură și mure cu tutun și condimente dau un nas cald îndrăzneț acestui amestec. Zmeura și espresso pe gust sunt echilibrate de taninuri pline și rotunjite de note de piper și vanilie cu un finisaj dulce de fructe de pădure.