Tacos De Creveți Tempura
Tempura Tacos creveți ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Pentru $2.52 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 422 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de condimente fajita, amestecul de aluat tempura, creveții și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare sunt Tacos De Pește Tempura În Stil Baja, Tacos tempura de dovleac de ghindă cu sos afumat de ardei-Lime, și Ebi (creveți) tempura.
Instrucțiuni
Cojiți creveții; devein, dacă doriți.
Bateți împreună amestecul de aluat tempura, berea și condimentul fajita într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute.
Se toarnă ulei la adâncimea de 2 inci într - un cuptor olandez; se încălzește la 32
Scufundați creveții în aluat de tempura, scuturând excesul. Prăjiți creveții, în loturi, 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii; se scurge pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Se servește în tortilla caldă cu Mexi-Coleslaw
Se amestecă și topping-uri dorite.
Notă: Am testat cu aluat de fructe de mare McCormick Golden DiPT Tempura
Salată de creveți Tempura: omiteți tortilla. Pregătiți 2 loturi de Mexi-salată de varză
Se amestecă conform instrucțiunilor. Continuați cu Tempura creveți Tacos reteta ca regia prin pas
Place Mexi-Salată De Varză
Se amestecă într-un castron de servire; se acoperă cu creveți.
Se serveste cu topping-uri dorite.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio