Taco într-un castron
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare mexicană. Încercați să faceți Taco într-un bol acasă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 730 de calorii , 36 g de proteine și 44 g de grăsime per porție. Pentru 2,33 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână roșii conservate, chipsuri de porumb, carne de porc și fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 35 de minute . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 61% . Încercați Taco Pasta Bowl , Fish Taco Bowl și Taco Breakfast Bowl pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Adăugați roșiile, condimentele pentru taco și apa; amesteca bine.
Adăugați carnea de porc și fasolea. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Pentru a servi, pune chipsurile de porumb în patru boluri cu supă. Acoperiți cu amestec de carne de vită și toppinguri la alegere.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Tacos. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu o gamă largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii de cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și pe gust. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro, cum ar fi nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri mătăsoase și lustruite perfect integrate. Asortați-l cu somon, ahi, vițel, porc, pasăre (gândiți-vă la rață), albine pentru antreuri vegetariene consistente.