Taco într-un castron

Taco într-un castron
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare mexicană. Încercați să faceți Taco într-un bol acasă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 730 de calorii , 36 g de proteine și 44 g de grăsime per porție. Pentru 2,33 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână roșii conservate, chipsuri de porumb, carne de porc și fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 35 de minute . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 61% . Încercați Taco Pasta Bowl , Fish Taco Bowl și Taco Breakfast Bowl pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați roșiile, condimentele pentru taco și apa; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Adăugați carnea de porc și fasolea. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Pentru a servi, pune chipsurile de porumb în patru boluri cu supă. Acoperiți cu amestec de carne de vită și toppinguri la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Tacos. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu o gamă largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii de cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și pe gust. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro, cum ar fi nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri mătăsoase și lustruite perfect integrate. Asortați-l cu somon, ahi, vițel, porc, pasăre (gândiți-vă la rață), albine pentru antreuri vegetariene consistente.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista